Til leie - Notodden Bobil

Gå til innhold
VÅRE BOBILER TIL LEIE
______________________________
BOBILER TIL LEIE
_______________________________

Praktiske fordeler ved å leie
Hvis du leier slipper du å tenke på hvor du skal oppbevare bobilen på vinteren og ellers når du ikke bruker den. Bobilen er ofte for høy til å parkers i garasjen og ikke alle har plass til å parkere den der de bor.

Lei bobil først
Det kan være smart å leie bobil først før du kjøper. Da finner du ut om bobilferier er noe som passer for deg og din familie. Det kan også være greit å teste litt forskjellige typer biler før du kjøper, slik at du vet hvilken planløsning du liker best og hvor mange senger du trenger.

Alternativ 1: Weinsberg Carasuite 700 MX Scandic Edition. Med senkeseng og 2.30 bred, en typisk familie bil. SE MER TEKNISK INFO HER ..
Alternativ 2: Weinsberg Caracompact 600 MEG er 2.20 bred og er snerten , perfekt for 2 personer, dette er bestselgeren de to siste årene. SE MER TEKNISK INFO HER ..
Alternativ 3: Fiat Elnagh 64. Egnet for familien, velutstyrt med utmerket mekanikk. 6,32 m lang x 2,22 m lang. En bobil som er egnet for familien, og er ekstremt lett å håndtere. SE MER TEKNISK INFO HER ..
Meld deg på våre nyhetsbrev:


ADRESSE:

NOTODDEN BOBIL
Wessels Veg 5,
3678 Notodden

ÅPINGSTIDER

Man- Fre: 08 - 17
Lør:  Etter avtale
Søn: Etter avtale
Kundeservice + 47 99 12 19 81
Epost adresse: post@notoddenbobil.no
Avd. Notodden Bobil
© NOTODDEN BOBIL - 2020  -  UTVIKLET AV MAXROY AS
Tilbake til innholdet